dinsdag 8 april 2014

Review: Catrice crème fresh nummer C05 light you fire



Vandaag ga ik een prachtig lakje uit de Catrice crème fresh limited edition voor jullie reviewen. In de shoplog kon je al lezen dat ik er super enthousiast over was, ik heb het lakje een week gedragen.

Klik snel verder om mijn bevindingen te lezen!

De kassabon
Een lakje uit de Catrice limited edition kost €2,99, dit vind ik een goede prijs voor de 10ml nagellak die je er voor terugkrijgt.




De kleur
De kleur vind ik echt prachtig, het is roze met iets extra's. Ook op je nagels komt de kleur goed tot zijn recht. Daarnaast staat de kleur erg mooi op lange nagels en heeft het echt een glamorous uitstraling.

De kwaliteit
De kwaliteit is goed, na twee laagjes zit de kleur er goed dekkend op. Het enige kleine minpuntje is dat het kwastje vrij veel strepen achterlaat. Dit zie je vooral goed terug als de lak opgedroogd is, maar misschien dat een topcoat wonderen kan doen?

De voordelen
De kleur is prachtig en uniek. Ook is de kwaliteit goed en het lakje is goed te betalen. Naast dit alles heb je dan ook een echt collectors item in je bezit, omdat het een limited edition is.

De nadelen
Het kwastje laat vrij veel strepen achter, is het enige nadeel dat ik zou kunnen verzinnen. Een ander nadeel zou kunnen zijn dat het lakje moeilijk verkrijgbaar is, omdat het een limited edition is.

Conclusie
Dit lakje moét je echt kopen als je hem tegenkomt!! Ook zal het lakje trouwens mooi staan op je teennagels.

Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden en er iets aan gehad hebben. Donderdag ben ik er weer met een review.

Tot donderdag!

Lots of love!

Marise

2 opmerkingen: