donderdag 10 april 2014

Review: Hema special effect holographic nummer 54 Holographic Pink


Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Ik heb gekozen voor een bijzonder lakje van de hema, die ik al een tijdje op het oog had. In het flesje ziet de kleur er prachtig uit, maar de vraag is natuurlijk of dit ook in werkelijkheid zo is.

Klik snel verder om de hele review te lezen!

De kassabon
Dit speciale holografische lakje van de Hema is iets duurder dan de andere uit het assortiment. Je betaalt €3,75 voor een flesje met 11 ml inhoud. Dit vind ik een goede prijs als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt.




De kleur
De kleur is zowel in het flesje als op je nagels echt prachtig. Het is roze met iets extra's en niet iets wat je dagelijks ziet. Het enige wat ik niet snap, is waarom Hema dit holografisch noemt. Dit is toch gewoon een glitterlakje?

De kwaliteit
De kwaliteit is erg goed, na twee laagjes zit de kleur er dekkend op. Ook het kwastje lakt erg lekker en de lak droogt snel op.

De voordelen
De kleur is mooi en erg bijzonder. Daarnaast is ook de kwaliteit er goed en dit alles voor een zacht prijsje.

De nadelen
Ik zou ze niet kunnen verzinnen,

Conclusie
Dit lakje is een echte must-have en iets wat je zeker moet kopen!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en er iets aan gehad hebben. Zondag ben ik er weer met een nieuw how-to artikel.

Tot zondag!

Lots of love!

Marise

1 opmerking:

  1. Een mooi lakje! Maar ik ben erg blij met mijn Nfu-Oh holografische collectie! Dus ik sla deze over. Maar mooi is ie zeker. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen